Ірина Федишин показала писанки, які розфарбувала з синами (ФОТО/ВІДЕО)

Постала перед камерою в національному одязі

Фото з інстаграму співачки @irynafedyshyn

Співачка Ірина Федишин показала писанки, які вдома розфарбовувала разом із синами.

Підготовку до свята артистка разом із синами розпочала ще за декілька днів. Знаменитість оприлюднила декілька фото, які зробила у власному заміському будинку.

Перед Великоднем вона розмалювала яйця разом із синами Юрієм та Олегом.

Ми дуже любимо розмальовувати писанки! У спеціальний писачок набираємо віск і, топлячи його над свічкою, розмальовуємо яйця візерунками. Перед цим обов'язково робимо малюнок простим олівцем, а вже згодом фарбуємо харчовими барвниками. Якщо щось не виходить, то завжди рятують різноколірні великодні наклейки, – написала в публікації Федишин.

На фото: Ірина Федишин із синами Юрієм та Олегом

У коментарях фоловери звернули увагу на одяг співачки й поділилися, що так само на Великдень одягають вишиванки й фарбують яйця.

«Молодці! Я також буду у вишиванці на Великдень», «Я традицій не порушую, фарбую в цибулинні. Доня виросла, теж так фарбує»

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень