Інтимно-дефіцитне питання: чим замінити туалетний папір

Виробництво цього паперу стало вкрай проблематичним через перебої з живленням

Ми уже повідомляли, що туалетний папір має усі шанси перетворитися у предмет розкоші. Через проблеми й енергомережі його виробництво стало вкрай проблематичним, а у випадках переведення виробництва на генератори – ще й дуже дорогим.

Тож фахівці приготували низку порад для українців, які не мають вдома біде, та вже давно не виписують газет:

Вологі серветки для інтимної гігієни. Втім – це тільки тимчасовий захід. По-перше, вони не дешеві. По-друге, серветки чинять шкоду навколишньому середовищу, і їх заборонили уже в багатьох країнах світу.

Столові серветки. Це теж не дешеве задоволення, особливо якщо порівняти їх кількість у пачці з туалетним папером, то перевага все одно на боці останнього. Навіть попри подорожчання купувати його вигідніше.

Душ. Відверто – найкращий варіант, вода з милом впораються набагато краще будь-яких серветок чи паперу. До речі, у країнах де біде у туалетах є обов’язковим – за спостереженнями ВООЗ люди мають менше проблем зі здоров’ям інтимних зон.

Старі газети. Це реально вкрай крайній випадок. Старі газети вдома уже мало у кого лишилися. Вони завдають суттєвої шкоди слизовій при постійному використанні, тож це реально хіба що на екстрений випадок.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень