Інтернет «рулить»: продавали наркотики через Telegram

Замовлення на виготовлені приймалися через месенджер

У Запоріжжі поліцейські припинили діяльність групи осіб, які налагодили масштабне виробництво наркотиків та їх збут по всій Україні через Telegram.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Місцевою прокуратурою  спільно зі столичними поліцейськими припинили діяльність групи осіб, які займалися виготовленням і збутом наркотичних і психотропних речовин в особливо великих розмірах, - йдеться у повідомлені

Як встановлено в ході попереднього розслідування, група осіб організувала лабораторію з виготовлення метадону, а також амфетаміну, метамфетаміну та альфа-пвп в промислових масштабах.

Замовлення на виготовлені наркотики приймалися через месенжер Telegram, а оплата здійснювалася на банківські картки або грошовими переказами за допомогою платіжних систем. Після підтвердження оплати замовнику відправлялася посилка з наркотиками або психотропними речовинами.

При цьому особи, які відправляли та отримували поштові відправлення в різних регіонах України, використовували засоби конспірації та вигадані анкетні дані.

В ході проведення обшуків за адресою розташування лабораторії в Запоріжжі вилучено велику кількість обладнання, порошкоподібних і кристалічних речовин, прекурсорів та інгредієнтів.

На даний час вирішується питання повідомлення про підозри організатору та особам, причетним до скоєння злочину. Слідчі дії тривають.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень