«Наслідком пропаганди є абсолютна відсутність критичного мислення», - Джапарова у Рівному (ФОТО)

Міністерство інформаційної політики про виклики агресора та зустрічні кроки

Відсутність свободи слова на тимчасово окупованих територіях є найбільшим викликом для України. В Криму та на Донбасі окупанти відключили національну систему ТБ та радіомовлення. Натомість запрацювало близько півтисячі незаконних частот для ТБ та радіо. Українські онлайн ЗМІ, як і друкована продукція, заборонені.

І той факт, що таким чином Росія ввела тотальну цензуру, фіксують світові експерти, повідомила перша заступниця вітчизняного Міністра інформаційної політики Еміне Джапарова. Перед зустріччю із переселенцями у Рівному чиновниця говорила з журналістами про маніпуляції поняттям миру.

- Викривлена риторика миру – те, з чим ми зараз живемо. Дійсно, будь-яка соціологія покаже, що запит №1 у суспільстві це припинення війни. У тому, що вона триває звинувачують владу. Але, це не так. Усі чомусь забувають, що Росія розв’язала цю війну.

 

До речі, нам, Міністерству інформаційної політики, часто радять вводити цензуру, «закручувати гайки» деяким ЗМІ, нести свою пропаганд, так я це робить Росія і вкладає в це мільярди. Я не погоджуюся з цим через одну причину, тому що наслідком цього є абсолютна відсутність критичного мислення. Я матір двох дітей, і дуже боюся, що їм доведеться жити у суспільстві зомбі, - повідомила Еміне Джапарова.

Аби захистити інформаційний простір

Україна натомість продовжує розбудову необхідної інфраструктури на кордоні з окупованим Кримом та на Донбасі. Це створення нових радіочастот та телеканалів.

До слова, Еміне Джапарова закликала українців закордоном слідкувати за державним телеканалом UA|TV. Його транслюють на трьох супутниках у Європі, Азії та Латинській Америці. Канал продукує 35 авторських програм, що висвітлюють усі сфери життя в Україні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень