Євробачення в Україні НЕ БУДЕ: організатори зробили заяву (ВІДЕО)

Організатори конкурсу звернулися до іншої країни

Євробачення 2023 пройде не в Україні. Його проведуть у Великій Британії. І це попри перемогу Kalush Orchestra в конкурсі.

Таке рішення прийняв Європейський мовний союз (EBU), про що стало відомо 17 червня.

Де пройде Євробачення 2023

Організатори конкурсу звернулися до Великої Британії, щоб обговорити можливість проведення конкурсу там, оскільки представник цієї країни посів друге місце.

EBU хотів би подякувати UA.Суспільне за їхню щиру співпрацю і прихильність вивченню всіх сценаріїв протягом декількох тижнів після перемоги Kalush Orchestra 14 травня в Турині і поділитися своїм сумом і розчаруванням з приводу того, що конкурс в наступному році не може бути проведений в Україні.., - сказано в повідомленні Європейського мовного союзу.

Тепер EBU почне переговори з британським BBC (саме Велика Британія посіла друге місце в цьому році, - ред.) «про потенційне проведення конкурсу пісні Євробачення 2023 року в Сполученому Королівстві».

Зазначимо, що англійський співак Сем Райдер із піснею Space Man набрав 466 балів і пропустив перед собою саме український колектив.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень