«Єврейський погром» у прямому ефірі: Пасажирів літака з Тель-Авіву атакують у Махачкалі (ВІДЕО)

Не-нацисти на території РФ звинувачують в цьому… Україну

Надвечір неділі у російській Махачкалі натовпи антисемітів увірвалися до місцевого аеропорту, шукаючи там євреїв, з якими вони очевидно планували чи ще планують – розправитися.

Агресію здичавілих мас спровокувало повідомлення в соцмережах про прибуття до Махачкали літака з Тель-Авіву.

З криками про «Акбар» натовпи чоловіків почали проводити справжню облаву в приміщенні., шукаючи нещасних євреїв, які могли десь від них там ховатися. Як, вочевидь, думали озвірілі нападники.

Все це знімалося на камери. Повідомляється, що до летовища прибув спецназ, а пасажири не виходять з оточеного погромщиками літака й сподіваються на порятунок.

Цікаво, що російські провладні ТГ-канали вже звинувачують у тому, що сталося – «спецслужби України», які, начебто, й спровокували мирних дагестанців на такі огидні речі.

Також у Дагестані натовпи обшукують готелі. В пошуках євреїв. Зокрема «Фламінго» та «Київ»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень