«єВорог» – новий чат-бот для знешкодження окупантів. Швидко і надійно (ВІДЕО)

Він повністю захищений від стороннього втручання, зокрема диверсантів

Якщо ви побачили ворожу техніку або російських солдатів, повідомте про це через чатбот єВорог. Уся інформація буде передана до ЗСУ, повідомляють у Міністерстві цифрової трансформації.

Спеціальний чат-бот у Telegram: t.me/evorog_bot, за допомогою якого українці можуть повідомити про пересування окупанта, створила саме команда Мінцифри.

Головна його відмінність від інших ботів — авторизація через застосунок Дія. Це потрібно, аби збирати більш якісну інформацію і щоб диверсанти не могли спамити фейковими фото чи відео.

Аби передати інформацію ЗСУ, підтвердьте через смартфон, що ви є  авторизованим користувачем Дії. Після цього повідомте боту, що саме і де ви бачили — техніку чи окупанта, та надішліть точну геолокацію їхнього розташування та фото/відео.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень