Єдина горила України святкує сьогодні іменини (ФОТО)

Тоні виповнилось 49 років

Одній з найстаріших горил Європи - Тоні, який живе у Київському зоопарку, виповнилося 49 років. Це «поважний» вік навіть серед приматів.

За людськими мірками, примату вже приблизно 90 років. Тоні - не тільки єдина горила в Україні, а й одна з найстаріших горил Європи.

На сторінці зоопарку у Facebook розповіли, що Тоні через похилий вік має свої особливості у догляді та власну дієту. Ще три роки тому у примата з'явилися проблеми зі шлунково-кишковим трактом. Тоді він погладшав до 230 кг, через що перейшов на менш калорійну їжу. Зокрема, відмовився від вареного м'яса та інших ласощів.

Наразі Тоні переважно харчується злаковими, медом, різними видами овочів та фруктів, а також вживає трав'яні та фруктові чаї.

 

Зараз Тоні ввійшов у свою нормальну вагу – 180 кг і на свій вік виглядає чудово, - повідомляють у зоопарку.  

Усіх охочих запрошують особисто привітати Тоні з 49-річчям з 8 по 13 серпня. В ці дні частування проходить щодня, о 10:25.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: горила
Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень