Знаки Зодіаку, які лише один раз по-справжньому закохуються

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку - однолюби

Зображення ілюстративне, з мережі
Зображення ілюстративне, з мережі

Є люди, що можуть закохуватися ще і ще. У більшості випадків вони відчувають ще сильніші емоції, ніж раніше. А є однолюби. Це ті, що зустрічають своє кохання лише раз - після цього вони вже нікого не покохають сильніше.

Астрологи впевнені: однолюб ви чи ні — залежить від знаку Зодіаку, під яким ви народилися.

Всього є чотири знаки, які не знають, як це - кохати різних людей. Для них упродовж життя існує лише хтось один, інші люди - лише бліді копії. 

Терези

Дуже вимогливі, Терези ніколи не полізуть в чужі стосунки, чи тим паче в сім’ю. Зазвичай обирають собі партнера довго та прискіпливо. Якщо вони починають з кимось стосунки, то це точно говорить про їхні сильні почуття. Якщо Терези з часом відчують, що кохання не справжнє, вони без жодного сумніву розірвуть союз. До останнього залишаються лише з тим, кого по-справжньому кохають.

Близнята

Цей знак легко закохується, але мова про легку пристрасть та захоплення. По-справжньому Близнята лише один раз за життя закохуються. Це завжди неймовірно щире кохання, яке вони не забудуть ніколи, навіть якщо союз розпадеться з якихось причин.

Овен

Овни - сильні ревнивці. Якщо вони по-справжньому закохуються, то втрачають голову. Овен може довго добиватися свого кохання і довго його не відпускати, навіть якщо кохана чи коханий захочуть піти. Ба більше, Овни намагатимуться повернути колишню половинку мінімум рік. Затьмарити ці почуття хтось інший вже не зможе.

Рак

Раки дуже емоційні та чуттєві. Вони вірять в існування справжнього кохання. Раки стоять в цьому списку дещо нечесно, адже закохуватися щиро вони можуть не один раз. Але не більше двох. Після першого розриву Раки будуть дуже довго страждати. Закохатися ще раз Рак зможе мінімум через кілька років. Якщо і цього разу їхню довіру зрадити, вони більше ні для кого не відкриють своє серце.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень