Ідеї подарунків медичному працівнику на професійне свято

Підказки, як привітати знайомих із Днем медпрацівника

Професія медика завжди була дуже складною, але при цьому дуже почесною. Адже медичні працівники завжди готові прийти кожній людині на допомогу, і саме вони рятують щодня безліч життів. 

Тож, якщо серед ваших друзів є лікар або медсестра, чому б не привітати їх із професійним святом і не вручити який-небудь цікавий подарунок? Ну, а добірку таких презентів ви зможете знайти в нашій статті.

 

Термочашка

Багато медиків перекушують буквально на бігу й у них не завжди є час, щоб попити улюблений чай або каву. Тож, якщо ви подаруєте своєму другові саме такий презент, завдяки якому його напій завжди буде гарячим, він точно оцінить вашу турботу про нього. Причому ви можете вибрати потішний принт або побажання, тоді кожна перерва на обід буде приносити вашому знайомому ще більше гарного настрою.

Сертифікат

Відмінне рішення для подарунка на будь-яке свято, в тому числі й на день медика! Адже за допомогою такого сертифіката ваш друг зможе трохи відволіктися від робочих буднів і відправитися на шопінг, вибравши для себе саме той подарунок, про який він вже давно мріяв. Вам лише слід замовити таку карту на https://onecard.gift/podarki-na-den-medrabotnika і визначитися з її номіналом, а ось ваш знайомий вже далі сам вирішить, як саме нею розпорядитися.

Сувенір з тематики медичного серіалу

Багато лікарів після важкого робочого дня люблять розслабитися і подивитися улюблений серіал, і багато з них якраз таки на медичну тематику. Тому, якщо ваш товариш фанат «Доктора Хауса», героїв «Клініки» або будь-якого іншого серіалу про лікарів, то ви можете вручити йому на професійне свято якийсь сувенір із зображенням улюблених персонажів. А ось що це буде: кружка, ланч бокс, подушка, екосумка, щоденник або що-небудь інше – тут вирішувати вже вам.

Колиска Ньютона

Такий подарунок здатний не тільки зробити робочий стіл вашого товариша цікавішим, але і допоможе йому заспокоїтися і хоч на деякий час відірватися від робочих проблем. Такий презент виглядає дійсно дуже стильно й оригінально, а значить він напевно припаде до душі вашому знайомому.

Солодкий презент

Такий подарунок доречно подарувати абсолютно кожному, і багато лікарів теж будуть йому раді, навіть стоматологи. Причому, ви можете вибрати як популярні солодощі без глютену і цукру, так і щось більш «шкідливе». Хорошим рішенням буде покупка набору меду, джемів, різних солодких паст і так далі. Крім того, завжди успіхом користуються фігурки з шоколаду, цукерки з лікерами, бокси з іноземними солодощами, кошики з фруктами тощо.

Мило ручної роботи

Ще один презент, який не тільки корисний, але ще і дуже цікавий. Тим більше, що таке мило може бути якраз таки виконано у вигляді медичного інструменту або блістерів, що точно підніме настрій вашому знайомому. Ну а про те, що цей подарунок дуже функціональний і їм точно скористаються – і зовсім можна не говорити!

Подаруйте своєму знайомому в день медика справжнє свято, вручивши йому цікавий і оригінальний подарунок. Тим самим ви підкреслите, що дуже цінуєте його професію, визнаєте її важливість, а ще те, що ви по-справжньому любите свого товариша!

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень