«Хвалився, що його навчають на гранатометника»: У Рівному попрощаються з 45-річним Захисником

Вічна пам’ять і слава Герою!

Завтра, 15 червня, у Рівному попрощаються із загиблим на війні 45-річним Захисником Володимиром Сувановим

Прощання відбудеться о 10:00 на майдані Незалежності. Поховають Героя на кладовищі «Нове», повідомили на сторінці міської ради Рівного у Facebook.

Володимир Суванов народився у селі Бабин, що неподалік Рівного. Після закінчення школи здобував фах пічника. Коли ж прийшов час, відслужив строкову службу в армії.

Матір захисника Любов розповідає:

Володя працював і на будівництві, і в КАТП у Рівному, багато де, але найбільше допомагав нам. Маємо будинок у селі, то він багато виконував там роботи, займався господарством, посадив дерева...

 

Офіційно не був одружений, були лише ми — його батьки. Володю ще до початку всіх цих подій кликали переїхати у Крим, але він відмовився, захотів лишитися тут.

Коли ж прийшла повістка, то Володимир Суванов і не думав ховатися, а пішов захищати країну. Спершу він був на Волині, потім їх направили на Харківщину.

Розповідав небагато, хвалився, що його навчають на гранатометника, – розповіла пані Любов.

Воїн щодня спілкувався з рідними, запевняв, що у нього все добре, лише востаннє поскаржився на біль у шлунку. Загинув старший навідник мінометної батареї в районі міста Куп’янськ Харківської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень