Один із хуліганів, які побили нардепа Найєма у Києві, мав бізнес у Рівному

Це Магомед-Амін Саітов

Чеченець Магомед-Амін Саітов (на фото вгорі), який мешкав у Києві, був засновником підприємства "Рівнеспецбудінвест", яке було зареєстроване на вулиці Гагаріна, 16 у Рівному (нині тут ТРЦ "Чайка").

Це товариство було інвестором будівництва торгово-розважального центру "Чайка" та приватної автостанції біля нього з однойменною назвою. 

Внесок Саітова у статутний фонд ТОВ "Рівнеспецбудінвест", згідно з єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, становив

3 мільйони 600 тисяч гривень.

А другим співзасновником було ТОВ "Рівнеспецбудінвест", внесок якого становив 470 тисяч гривень. 

Це ТОВ, як зазначено у реєстрі, проіснувало до 2012 року. Потім його діяльність було припинено. 

Втім, тепер на вулиці Гагаріна, 16 у Рівному зареєстроване інше підприємство - ТОВ "Управляюча компанія "Рівнеспецбудінвест", співзасновником та кінцевим бенефіціаром якого є

депутат Рівненської районної ради Катерина Усач. Вона зареєстрована у селі Моквин Березнівського району, хоча живе у селі Сергіївка Рівненського району.

До речі, чоловік Катерини Усач, згідно з її декларацією про доходи, - громадянин Росії Саламбек Сайпудинович Ушаков. Тож не виключено, що саме завдяки зв'язкам чоловіка з Магомедом-Аміном Саітовим депутат стала власницею ТОВ "Управляюча компанія "Рівнеспецбудінвест".

Нагадаємо, що Магомеда-Аміна Саітова разом зі ще трьома його спільниками підозрюють у побитті нардепа Мустафи Найєма. Напад на парламентаря стався 30 квітня у центрі Києва.  Відразу після інциденту Магомед-Амін Саітов взяв квиток на літак і втік з України. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень