Хто зіграє молодого Джека Горобця у новому фільмі?

Ходять чутки, що це буде Зак Ефрон

Американські ЗМІ повідомляють, що актор  Зак Ефрон претендує на роль капітана Джека Горобця в майбутньому фільмі з серії «Пірати Карибського моря». Про переговори між Ефроном і студією Disney повідомляють, зокрема, IDMb та Inside The Magic. До цього беззмінним виконавцем Джека Горобця був Джонні Депп. Втім, оскільки новий фільм стане приквелом до попередніх п'яти частин франшизи, потрібен актор, який міг би втілити на екрані молодого Джека Горобця.

Шоста частина «Піратів Карибського моря» була анонсована ще в 2018 році, але відтоді нічого більше не було відомо. Тепер стало відомо, що в новому фільмі з'являться як нові, так і давно відомі персонажі.

Режисером нового фільму стане Крейг Мазін, який раніше працював над другою і третьою частинами «Похмілля у Вегасі», а також над серіалом «Чорнобиль».

Також ходять чутки, що Disney думає над запуском телесеріалу, присвяченого подорожам Джека Горобця по всьому світу в пошуках скарбів, - таке повідомляє ресурс We Got This Covered.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень