Хто привів у Рівне інвестиції, норвежців і електронний квиток

Управління відзвітувало за рік роботи

Електронний квиток, співпраця з Норвегією, рівненський IT-кластер та багато інших проєктів втілюються у Рівному. Про такі результати роботи впродовж року відзвітувалося Управління стратегічного розвитку Рівного. За цей час управління залучило мільйони гривень інвестицій у місто, розповідає його керівник Сергій Гемберг:

Ми залучили діючих проєктів на 35 мільйонів гривень. Майбутні проєкти, які вже є та частково підписані – це 150 мільйонів гривень. Ми змінили підходи до роботи.

 

Всі працівники працюють в одному офісі, тож нам не потрібно скликати наради, а всі нюанси вирішуються одразу. Більше працюємо в Digital. Кожен проєкт розкладений в електронній формі. Я можу зайти, подивитися стан справ.

Чимало проєктів нова команда управління продовжила реалізовувати. Зокрема проєкти НЕФКО почали ще у 2015 році.

Екологічна корпорація країн Північної Європи виділяє сотні тисяч євро кредитів, за які Рівне продовжить утеплювати школи та дитячі садочки, інші комунальні заклади, також корпорація спіфінансуватиме встановлення вуличного LED-освітлення у Рівному.

У найближчий перспективі обговорення спільних проєктів між Осло та Рівним, а також співпраця з компанією VISA, яка надасть обладнання для впровадження електронного квитка у 20 тролейбусах.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень