«Хто полізе за телефоном - платить за всіх», - ідея ірландських пабів (фото)

В ірландських барах почали використовувати прозорі ящики для телефонів відвідувачів

Компанія приходить в бар, замовляє випити, і кожен утикається в свій телефон. Ірландців це дістало. Нам принесли масивну скляну коробку і запропонували добровільно здати засоби зв'язку. А якщо відмовимося - виставлять рахунок. Знайшли управу.

1. Проблема серйозна, люди все частіше поринають у віртуальний простір з головою, навіть коли перебувають поруч з друзями і близькими. Друзі, які не бачилися десять років, зустрічаються один з одним, і сидять в телефонах.

2. Цей винахід з'явився кілька років тому в одному з пабів Ірландії, а зараз його можна зустріти по всій країні. У селі Талламор чекали нашої появи, так що ящик принесли відразу, як тільки ми сіли за стіл.

{4}}

3. - Давайте пограємо в гру? - запропонував Кевін, наш місцевий "гід". - Переможці п'ють віскі безкоштовно! Звичайно, ми погодилися. А потім було пізно.

4. Правила - прості. Той, хто не витримає і полізе в ящик за телефоном, повинен заплатити за всіх в цьому ресторані. Вони спеціально повернені екранами назовні, щоб сильніше спокушати. Телефон може дзвонити, туди можуть приходити повідомлення - чіпати не можна.

5. Спочатку ми сиділи з кислими мінами на обличчях, не розуміли, що відбувається і як тепер бути. А потім пішло спілкування! Свій віскі ми, звичайно, і так отримали, адже нас привезли в алкогольний прес-тур.

6. Може, пора у всіх барах вводити правило "здавати трубки", як свого часу здавали в салунах зброю?

Джерело: http://mors.in.ua/

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень