У Рівному кандидатом у президенти від УКРОПу обрано Олександра Шевченка

Голосуванням

Олександр Шевченко

У Рівному члени партії УКРОП обирали свого кандидата у президенти.  У публічних президентських праймеріз взяли участь народний депутат Олександр Шевченко, заступник Комісії партійного контролю Оксана Тунік-Фриз та заступниця голови Київської міської організації партії Ірина Головатенко.

Кандидати розповіли про свої перші кроки у разі обрання президентом України, а  аудиторія, своєю чергою, проголосувала за найпереконливішого кандидата.

У центрі – Оксана Тунік-Фриз та Олександр Шевченко, праворуч - Ірина Головатенко

Ним обрали засновника гірськолижного комплексу «Буковель» Олександра Шевченка. Підприємець каже, що впершу чергу новому президенту потрібно розірвати зв’язки з Росією:

Найперше, що потрібно для українського  народу – це припинити війну. Закрити всіляку торгівлю та всілякі гуманітарні та інші зв’язки з РФ. Переконати іноземних партнерів, що Україна дійсно веде війну.

 

Не так, як робить теперішня влада: торгуючи з РФ, нав’язує усім, що війна – це фейк. Просто зробити умовний мур між РФ і нами. Тоді українці відчуватимуть себе спокійно. І просто не думати, що там за тим муром відбувається.

Відкрив захід голова партії "УКРОП" Тарас Батенко

У свою чергу, голова УКРОПу, народний депутат Тарас Батенко зазначив, що команда «Українського об’єднання патріотів» має зупинити свавілля чинної влади, яке може закінчитися для України катастрофою.

Влада вкотре спробує нав’язати думку, що ви маєте вибір без альтернативи, так, як це було в 2014 році, коли почалася війна. Я хочу, щоб ця влада побачила, що їй є альтернатива. Ми можемо її поміняти на справжніх українських патріотів, які є у цьому залі, – підкреслив Тарас Батенко.

Зауважимо, що публічні президентські праймеріз  - це попереднє голосування в партії за кандидата від неї у президенти. Партія УКРОП першою в Україні провела такий захід.

Завдяки цьому в колах політичної сили зростає конкуренція і на балотування обирають справді достойного кандидата. До 18 листопада учасники перегонів відвідають усі області України.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень