Хто керуватиме Рівненською обласною філармонією

На посаду претендують троє осіб

 
Всі претенденти причетні до РОФ.
 
Отож, на посаду директора комунального закладу «Рівненська обласна філармонія» Рівненської обласної ради претендує троє осіб: 
 
Кульчинський Сергій Ярославович 
 
Орешко Микола Прокопович 
 
Пугачова Тетяна Олександрівна 
 
Як йдеться на сайті Рівненської облради:
 
Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів (з 07.12.2016 по 13.12.2016) можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту kadry120@ukr.net (з позначкою «пропозиції та зауваження»), які будуть передані конкурсній комісії з добору керівника.
 
Між тим, Радіо Трек вивчило мотиваційні листи претендентів.
 
Микола Орешко
 
Нинішній керівник філармонії Микола Орешко (1968 р.н) серед здобутків на посаді з 2005 року називає те, що афіша філармонії за час його керівництва збагатилася великою кількістю закордонних виконавців, йому вдалося налагодити обмінні концерти з іншими філармоніями України.
За час його директорства семеро працівників філармонії стали Заслуженими артистами України, один - Народним. Сам Орешко як кращий директор філармонії став Лауреатом міжнародного рейтингу популярності "Золота фортуна".
 
 
Хоче спробувати себе на посаді і заступник директора облфілармонії (з 2011 до 2015 р) 53-річна Тетяна Пугачова. Саме вона є автором проекту "Музика в замках Рівненщини". Співачка та менеджер камерного хору "Воскресіння" має 25-річний досвід в організації концертного життя. Хоче з філармонії зробити провідний професійний концертний заклад західного регіону України.
 
 
Також очолити філармонію прагне художній керівник РОФ Сергій Кульчинський (1963 р.н.). Про себе претендент повідомляє, що з 2005-го року (відколи є художнім керівником), керував усією художньо-виробничою роботою філармонії. Був організатором, ініціатором і виконавцем знакових та аншлагових проектів філармонії, створив десятки нових програм. Нагороджений почесною грамотою Міністерства культури України.

 
 
 
 
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень