«Хто так робить? Це ж трагедія»: Ірина Білик повідомила про конфлікт з Вакарчуком (ВІДЕО)

Конфлікт виник через ... Кузьму

Ірина Білик, яка оголосила про розлучення зі своїм п'ятим чоловіком, зізналася, що у неї був конфлікт з музикантом Святославом Вакарчуком.

Про це вона повідала в інтерв'ю Маші Єфросиніній у спецвипуску проекту "Мій секрет"в ефірі СТБ.

Співачка згадала, що перед загибеллю Кузьми вона побачила віщий сон. Потім вже вона зрозуміла, що сновидіння було передвісником загибелі Андрія.

Перед загибеллю Скрябіна був сон. Він загинув у понеділок, а в суботу я ще з ним розмовляла. Тривала підготовка до мого сольного концерту в Палаці «Україна». І він тоді сказав, що готовий зі мною вийти на сцену на концерті. Я запитала, що ми будемо співати, «Мовчати»?

 

А він пообіцяв, що ми зробимо нову пісню. Потім мені наснилася ця біла фіранка з чорними мухами, а вже через годину-дві сказали, що Андрія немає.

 

Я зрозуміла, що цей сон був саме про нього. Я ридала не як за другом, а як за братом, - згадує артистка.

Після смерті Андрія у співачки стався конфлікт зі Святославом Вакарчуком. Її образило, що музикант вирішив сам грати на роялі спільну пісню Ірини та Скрябіна.

Єдине, що мене тоді дуже образило: що Слава Вакарчук відразу схопив нашу пісню і побіг в студію співати та записувати її. А на підготовці до концерту на 40 днів у Палаці спорту ми з ним ще сперечалися, хто яку строку співатиме.

 

Слава навіть заборонив колективу грати вступ до пісні. Він сказав, що буде грати один на роялі. Хто так робить? Адже це трагедія саме цієї групи... тоді мені було шкода хлопців, адже це їх біль і фронтмен", - розповіла Білик.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень