Хто наступний? – вчителька дала учневі ляпаса, а той перед класом вдарив її у відповідь

Тепер вчителя цього ж ліцею звинувачують у розбещенні неповнолітніх

У ліцеї вважають, що звинувачення продукуються цілеспрямовано

29 вересня у телеграм-каналі «Труха» опублікували відео, де вчителька вдарила школяра, а він робить те саме у відповідь.

Це сталося ще два роки тому, у 2021 році, на уроці географії у 7-А класі у 32-му ліцеї Чернігова.

Вчителька не знімає з себе відповідальності за ляпаса, каже, не стрималася:

Учень поводився жахливо. По-перше, він не працював, заважав всім дітям. Я попросила його працювати, покласти телефон і займатися уроком. Потім попросила пересісти його на першу парту або вперед на другу парту. Вони були вільні.

 

Він відмовився, поводився дуже непристойно. Я взяла його рюкзак і кажу, будь ласка, сідай на першу парту.

 

Він піднявся і мені в обличчя сказав, як би ми сьогодні сказали: «За руськім кораблем...»

 

При всьому класі. Чесно кажучи, я не очікувала такого і просто дала йому по губах. У відповідь я отримала удар в обличчя. Реально, я розумію, що я не права. Хай там як, я не стрималася.

Вчителька Олена Гречухіна, яка дала по губах учневі, а той її вдарив у відповідь

Зараз у школі працює поліція, допитують працівників школи, запросили хлопчика, учасника конфліктної ситуації, з мамою. Говорити на камеру вони відмовилися.

Класна керівниця розповідає, що того ж дня, коли стався конфлікт між учнем та вчителькою географії, зв'язалися з батьками хлопця, поговорили, претензій у сторін один до одного не було.

Мама вислухала сторону вчителя, позицію вчителя. Мама розпитала свого сина, що відбулося. Вона сказала, що вона не виправдовує його, тому що він неправий, що вилаяв вчителя такою лексикою. І на цьому конфлікт був вирішений. Вони попросили один в одного вибачення.

 

Вчителька попросила вибачення у всього класу, що поводила себе нетактовно, некоректно. На цьому конфлікт був вичерпаний.

Заступниця директора ліцею Олена Ячмінник вважає, що відео опублікували саме зараз, через два роки після події, невипадково. Пов'язує це із тим, що днями група батьків заявила до поліції на дії вчителя фізвиховання. Правоохоронці розслідують справу про розбещення неповнолітніх.

Вчителя звинувачуюють у розбещенні

Вчителі ліцею намагаються з’ясувати причини появи відео через два роки:

Чому питання, це два роки відео десь зберігалося, нащо воно зберігалося два роки? Я взагалі не розумію що навколо нас відбувається сьогодні. Навіть ми в колективі казали, хто з нас наступний? Кого наступного обіллють брудом? Тому що це стосується не тільки вчителя фізкультури.

Про звільнення вчительки географії наразі не йдеться. У пресслужбі нацполіції Чернігівської області цю справу не коментують, посилаючись на те, що відео дворічної давнини.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень