Хряк і Кабан гасали Здолбуновим, щоб побити хлопця (Що йому робити?)

Певно, поліції варто опитати генделики на Мазепи

До нас звернулися люди з проханням допомогти у нетиповій ситуації.

Наводять сьогоднішню історію молодого хлопця зі Здолбунова.

Історія така:

«Прямував до аптеки за ліками для матері, проходячи повз місцевий генделик.

 

У цей час з нього вийшов невідомий мені досі, не побоюся цього слова, об'ємний КАБАН, який хильнув пару чарок, вирішив, що має право нецензурними словами розкидатися, на кого хоче.

 

Вочевидь, якраз таким на ту мить виявився я, оскільки в мій бік, ні з того ні сього, пролунала нецензурщина (Йде *уй, г*мнюк і т.д.).

За ним вийшов трохи менший по зросту ХРЯК, який ще гучніше вигукнув в мій бік кілька лайливих слів, повторивши під дудку те саме, що його широкоплечий товариш.

 

Не стерпівши цього, будучи на відстані метрів 7-8 від них, обернувся і висловив свою незгоду з цим, використавши паралельно їм у відповідь їхнє ж слово *уй.

Відразу пролунали погрози, щоб я підійшов до них і зараз з'ясуємо, хто є хто.

 

Мабуть, ці РАГУЛІ вже думали, як 2 проти 1 вони покажуть свою силу, тим паче, що в худого по природі хлопака (гонча в мене порода) ніяких шансів не було апріорі.

 

Вирішив не нагнітати ситуацію, розвернувся та й пішов, але місцеву БИКОТНЮ це не влаштовувало.

 

Гукаючи в мій бік, вони почали йти за мною, і погрожували, що натовчуть мені пику.

 

Пошкодувавши свій одяг (як не як, в аптеку йшов, а не кулаками махати), не маючи з собою жодних необхідних знарядь праці, яким можна було втихомирити розлючене сп'яніле БИДЛО, вирішив біля МАНГО прискоритися.

 

Однак РАГУЛІ подумали, що вміють бігати, як олімпійські чемпіони на коротких дистанціях, і кинулися за мною, наче їх громом чворохнуло.

Отож, серед білого в центрі міста розпочалися перегони ГРАН-ПРІ, де ХРЯК першим задав темп і вирішив, що мене легко затримати. Давши йому свідому фору біля МАНГО, за кілька метрів біля аптеки ПОДОРОЖНИК все ж ввімкнув швидшу передачу і ХРЯК, пробігши 30 метрів, включив стоп.

 

Можна було далі бігти, як заєць від вовка, але вирішив собі культурно і головне спокійно в сторону ЛЕЛЕКИ.

 

Однак ХРЯК, скориставшись хвилькою перепочинку, подумав, що зможе мене впіймати, тим паче за ним вже набирав обертів КАБАН, який розкидався щедро матюками і кричав щосили ХРЯКу, що мене можна наздогнати.

 

Шансів мирно розібратися в ситуації не було, тому марафон з короткими дистанціями та їхнім супроводом продовжився далі, поки в них всі резерви не закінчилися під час біганини навколо вантажних вагонів, де один з них певне підвернув ногу...

 

Повернувшись додому з пустими руками і адреналіном в крові, мусив повернутися в центр до аптеки.

 

Відчуття несправедливості і норов сиділи в горлянці, вирішив за будь-яких обставин повертатися в місто.

 

Для того, щоб знову не було перегонів, одягнувся скромніше, майже як на бійку)) Гнучкому і худому в таких ситуаціях треба вміти оперативно маневрувати.

 

Для того, щоб нівелювати перевагу в силі і кількості, прихопив з собою сокирку і ніж для заспокоєння озвірілого контингенту, адже хто його знає, чим все може обернутися в таких спонтанних ситуаціях.

 

На своє щастя чи горе я вже їх не зустрів в центрі. Може й то добре, аби чим подалі від гріха на фоні емоцій.

 

Але гризуть мене сумніви, що не закінчиться це все добром наразі і ймовірність зустрічі зненацька в місті з ними існує надалі, якщо запам'ятали мене візуально. Напевне із сокиркою доведеться не розлучатися((((

 

Що б ви зробили в даній ситуації, чи просто проігнорували б образи і пішли, або з'ясовували відносини один на один?

 

Як можна ще з ситуації вийти?»

Для Поліції

Географія цієї сутички, як нам розказують, така:

Кафетерій на вул. І. Мазепи. Там він повернув на вул. Хмельницького, а далі за ним бігли по вул. Незалежності (там, де аптека Подорожник), і в сторону залізниці аж до вул. Віли 1, де грузові поїзди стоять (Шепетівський парк)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень