Хотіли отримати допомогу, а залишились без заощаджень: Двоє мешканок Рівненщини стали жертвами аферистів

Будьте обережними!

Кіберполіцейські чи не щодня блокують у соцмережах фішингові посилання, за якими пропонують допомогу від міжнародних організацій. Однак викрити вдається далеко не всі, тож чимало людей, які нехтують правилами інтернет-безпеки, втрачають свої заощадження.

Так, у соцмережі 47-ми та 32-річна жительки Дубенського та Рівненського районів побачили оголошення про оформлення виплат від однієї із міжнародних організацій.

Не зволікаючи, жінки вирішили подати заявки через вказаний за фішинговим посиланням банк: ввели туди номери мобільних телефонів, номер картки, PIN-код і код підтвердження зі смс.

 

У підсумку — одна потерпіла втратила 10400 грн, а з картки іншої були списані кошти в сумі 5500. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень