Хотіла отримати допомогу, а втратила те, що мала: У Рівному ошукали жінку

Вона залишилася без кругленької суми   

«На гачок» шахраїв потрапила  32-річна жителька Рівного.

У одній із соцмереж жінка отримала повідомлення про можливість отримання виплат від однієї з міжнародних організацій.

Жінка перейшла за посиланням, авторизувалась через мобільний додаток однієї з банківських установ, ввела конфіденційні дані своєї банківської картки, зокрема CVV-код. Згодом їй на мобільний телефон прийшов код-підтвердження, який вона додала в діалогове вікно сайту.

 

З'ясувалося, що за отриманим посиланням вона перейшла на фішинговий сайт організації. Так, із картки потерпілої «зникло» 15000  гривень, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Правоохоронці наголошують: для отримання міжнародної допомоги потрібно користуватися офіційними джерелами, зокрема сайтом Мінсоцполітики.

На офіційних сайтах в українців просять  лише особисті дані та номер банківського рахунку, а от шахраям потрібний номер картки, і CVV-код, і PIN -код, і код підтвердження на здійснення операції з смс.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень