«Хороший знак» у «поцілунку» двох планет побачила рівненська астрологиня

У четвер, 2 березня, відбудеться їхнє цілковите з'єднання

Фото з сайту Культурометр

Уже кілька днів у небі земляни спостерігають наближення двох планет - Юпітера і Венери. А сьогодні, 2 березня, вони будуть у небі найближче - наче з'єднаються.

Астрологиня з міста Дубно на Рівненщині Ірина Кравець побачила у цьому «поцілунку» двох планет хороший знак.

Вона пояснила у Фейсбуці, що

Юпітер - найбільша планета Сонячної системи, а Венера- найяскравіша зірка на небі. І обидві ці планети -благодійники. Венера - покровителька любові і радості, задоволення і щастя, а Юпітер - покровитель успіху і влади, добробуту і справедливості.

 

Цього разу планети зустрінуться в сузір‘і Овна.

Хочеться сказати, що Венера поцілується з Юпітером в енергії Овна.

 

Це однозначно хороший знак. Овен швидкий та імпульсивний, швидко прагне перемоги і досягнення цілей, тому не можна роздумувати довго і діяти повільно.

За словами астрологині, планети будуть з'єднуватися з 1 по 4 березня. Тож треба старатися швидко діяти у сферах, які підвладні Венері та Юпітеру. Особливо вплив будуть відчувати люди, народжені під знаками Тільця, Терезів, Стрільця та Овна.

Також вона попередила:

Цього року в березні буде декілька важливих астрологічних явищ і дуже важливих подій, які вплинуть на Україну і на весь світ.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень