Хомко скликає прес-конференцію через заяву Саакашвілі у Рівному (+ФОТО)

Припущення редакції "Радіо Трек"

Сьогодні о 12.00 у залі засідань Рівненського міськвиконкому відбудеться прес-конференція міського голови Володимира Хомка.

Це все, що відомо редакціям рівненських ЗМІ. Повідомлення прес-служби міста є надзвичайно лаконічним:

29 лютого, сьогодні, о 12:00 в залі засідань міськвиконкому (вул. Соборна, 12А) відбудеться прес-конференція за участю міського голови Володимира Хомка.

Однак, "Радіо Трек" дозволить собі припустити, що захід скликається саме через заяву Міхеїла Саакашвілі у Рівному під час т.з. "Антикорупційного Форуму" у суботу, 27-го лютого, у центральному корпусі НУВГП (на фото вгорі).

Нагадаємо, очільник Одещини тоді розпочав свій виступ в Актовій залі НУВГП словами

«Вітаю вас, рівняни. У вашому місті це єдиний зал, на який не потрібен був дозвіл вашого мера Володимира Хомка. Надіюсь, скоро таких чиновників не буде. Те, що нас бояться, уже про щось говорить».

Вочевидь, міський голова Рівного хоче сьогодні докладно розповісти журналістам, як саме він перешкоджав Саакашвілі та його людям у Рівному. Чи - Не перешкоджав.

За нашими даними, в оточенні Саакашвілі ще в суботу увечері (на вечері в ресторані "Мир") відбулися достатньо емоційні з'ясування стосунків та пошук винних, коли вявилося, що Хомко ніяк організації Форуму не заважав, а місце його проведення в НУВГП організатори вибрали самостійно, керуючись якимись власними мотивами.

Про це ми писали ще вчора у матеріалі «Скандал» під час вечері Саакашвілі у Рівному

Швидше за все, Хомко сьогодні представить певні документи на підтвердження того, що міські заклади були готові надати свої приміщення Форуму.

Тим часом представляємо вашій увазі фотографії, що їх рівненські організатори Форуму Саакашвілі адресували сьогодні нам, намагаючись довести, що ніякого "скандалу" на суботній вечері у "Мирі" не було.

Але, погодьтеся, фото ці виглядають не надто переконливо і так, наче їх зробили ще до самої вечері.
[media=55733]

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень