Хомко хоче «здихатися» недобросовісних виконавців

Виконання робіт з нанесення жовтих смуг для слабозорих поблизу пішохідних переходів на вилицях міста не задовольняє міського голову Володимира Хомка

Розмітка була нанесена фірмою «Інформ-ресурси» і мала б протриматися на дорогах міста не менше,  ніж півроку. Проте, фарба не протрималася бажаний період. Але й відмовитися працювати з «недобросовісною» фірмою міська влада не може – підприємство виграє всі тендери. Далі міський голова про небажання співпрацювати з фірмою «Інформ-ресурси»:

Я не можу здихатися цієї фірми. Допоможіть мені здихатися цієї фірми. Тому що вона виграє тендери по всій Україні, демпінгує – і виграє. І ми не можемо від неї вибитися.

Як зазначає Володимир Хомко, таку розмітку можна робити й з пластику. Однак, це невигідно для міста, адже гарантія на такі смуги буде 2 роки, а вартість в 5-6 разів вищою. Тому для міста вигідніше, щоб кожні півроку наносили маркування фарбою, – каже мер.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень