Холостяк Жан Беленюк описав дівчину своєї мрії. Яка вона? (ФОТО/ВІДЕО)

Спортсмен і політик розповів, від чого доводиться відмовлятися, живучи в такому шаленому ритмі

Український борець і народний депутат від партії «Слуга народу» Жан Беленюк поскаржився на відсутність особистого життя.

Увесь час олімпійського чемпіона з греко-римської боротьби забирає робота і спорт. Своїми думками Беленюк поділився у відвертому інтерв'ю в ефірі шоу «Ранок з Україною».

Також 30-річний спортсмен трьома словами описав, якою має бути його обраниця:

— Вона має бути розумною, бажано красивою та доброю, – засоромившись, прокоментував Жан Беленюк.

Також Жан Беленюк зізнався, що взагалі міг не поїхати на Олімпіаду цього року:

— На мені була шалена відповідальність, адже я не лише спортсмен, а й народний депутат. Ба більше, був момент із конкурентом, який дуже хотів поїхати на Олімпійські ігри і міг би це зробити, але обрали мене.

 

До того ж буквально за кілька тижнів до старту змагань я важко травмувався – у мене «вилетіло» плече. Та ми з тренером зробили все необхідне, щоб відновити його. Я зміг вийти на килим, правда, під знеболювальними, і показати результат, – розповів борець.

Крім того, політик сказав, як йому вдається поєднувати роботу в Раді і спорт:

— Звичайно, ніякого особистого життя, адже 24/7 я завантажений роботою. Наприклад, вранці я на сесії, а ввечері тренуюся.

 

Дуже вдячний тренеру, який підлаштовувався під мій графік, і ми робили все, щоб показати крутий результат. Але звичайно, ближче до змагань мені довелося взяти відпустку, щоб повністю зануритися в заняття, – сказав олімпійський чемпіон.

Нагадаємо, Жан Беленюк став чемпіоном Олімпіади 2020 в Токіо. Також він є срібним призером Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро 2016 року.

Перегляньте це круте відео! Ви не пошкодуєте

https://www.instagram.com/p/CKzMdfmB7Wp/

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень