Ходить і розповідає про «8 кривавих ран на грудях»: Марченко розважає Z-патріотів на росТБ (ФОТО)

Розповідає про Бога, дива та «капці Спиридона»

Колись популярна українська ведуча талант-шоу на СТБ, дружина обвинувачуваного в держзраді екснардепа Віктора Медведчука – Оксана Марченко – сьогодні розважає Z-патріотів новим сезоном «Паломниці».

В цьому «шоу», яке для багатьох українців може здатися комедійним, колишня телезірка блукає із наплічником по різних російських церквах та розповідає, як її коханого-колаборанта «врятувало» з полону «запрошення на день народження Богородиці».

Крім того, зрадниця веде «душевні» бесіди про РПЦ з такими ж путіністами, як і вона сама, зокрема кремлівським блазнем Миколою Басковим. Про «шоу» ексукраїнки розповіли журналісти «Телебачення Торонто».

Дисклеймер на початку кожного випуску вже змушує сміятися.

У ньому Марченко розповідає про «дивовижне диво», яке з нею трапилося.

Виявляється, під час обшуку у їхніх із Медведчуком маєтках хтось нібито вкрав усі матеріали другого сезону «Паломниці».

 

Де і як вони зберігалися – загадка. Як і те, що зрештою недоброзичливці нібито повернули вкрадене.

У новому сезоні Марченко розповідає, що ледь не перестала вірити в Бога, коли її чоловік, кум путіна, перебував у полоні, а всі її молитви залишалися непочутими. Аж раптом сталося таке:

— У кінці вересня я пішла на службу, причастилися, а на проповіді почула дивовижні слова, що сьогодні Матір Божа всіх запрошує на свій день народження.

 

Ввечері того ж дня я дізналася, що Віктора визволили з полону.

Утім, це не всі дива, які сталися з Марченко за останній час. У першому ж випуску на самому початку, під драматичну музику, з пронизаним глибоким стражданням голосом і при свічках, запроданка розповіла про свою застуду. Так-так, звичайну застуду.

Вона також показала, що «вісім кривавих ран» не могли приховати навіть за допомогою тональних кремів і пудри. Своє спасіння Марченко відшукала в капцях святого Спиридона.

Марченко ще дуже багато розповідала про свої «загравання» з мощами, а потім перейшла до вкрай дивних інтервʼю з відомими путіністами. Декілька випусків поспіль вона спілкувалася із Басковим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень