У Дубні хочуть закрити клуб, біля якого на Різдво застрелили хлопця

Поліції рекомендують це зробити

Поліції рекомендують закрити клуб у Дубно через вбитого хлопця на Різдво. Під час засідання  Дубенської міської ради очільник міста Василь Антонюк наголосив на необхідності закриття розважального закладу “Дуплет”.

Про це повідомили на сайті міської ради Дубна. 

Враховуючи систематичні правопорушення кафе “Дуплет” та бару в кафе “Дуплет”, скарги та порушення ними постанови КМУ від 09.12.2020 року №1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради прийняв рішення рекомендувати Дубенському відділу поліції ГУНП в Рівненській області активізувати питання щодо припинення діяльності даного розважального закладу, – повідомили в міській раді. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень