Хлопець освідчився коханій на похороні її мами, яка не схвалювала ці стосунки. Як відреагувала дівчина

«Бо життя надто коротке» (с)

Чоловік освідчився своїх коханій на похоронах її матері. Втім, цей вчинок розкритикували у мережі.

Як розповів чоловік на Reddit, на церемонії похорону він раптом усвідомив, що «життя надто коротке». 25-річний хлопець пояснив, що мама його дівчини не схвалювала їхніх стосунків через п’ятирічну різницю у віці. Попри це, він зустрічався з коханою протягом двох років.

— Я планував зробити їй пропозицію вже досить давно, і я ніколи не міг зрозуміти, який насправді правильний час. Каблучка завжди була в моїй кишені в надії, що потрібний момент просто трапиться.

 

Було очевидно, що її мати не схвалювала мене через нашу невелику різницю у віці, і вона ніколи не приховувала свою неприязнь до мене, тому не було варіанту завоювати її прихильність, - розповів хлопець.

У матері дівчини напередодні виявили рак молочної залози четвертої стадії.  Вона провела останні тижні з родиною і померла.

— Кожної хвилини, коли я стояв над її труною, а моя дівчина висіла на моїй руці, я дивився на її матір і думав собі: «Це все, я освідчусь їй сьогодні», - пригадав він.

Хлопець почекав, коли вони з коханою опинилися далеко від тіла її мами. Він відвів дівчину вбік та запитав, чи стане вона його дружиною. Обурена та засмучена дівчина відхилила його пропозицію, засуджуючи його за те, що він обрав невдалий час.

— Я дивився на неї збентежено, не розуміючи, що було не так у цей момент. Це могло бути метафорою, чи не так? Її мама так раптово померла, і тепер я тут пропоную їй вийти за мене заміж, бо «життя надто коротке», «ти живеш лише один раз» і користуйся моментом, - сказав хлопець.

Друзі назвали рішення хлопця надто байдужим, адже дівчина була у стані гострого горя. Втім, хлопець переконує, що мав лише гарні наміри. Користувачі також не підтримали його. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень