Хлопчики змусили чорну вдову їх покусати. Кожен хотів стати Спайдерменом

Отрута чорної вдови сильніша в 15 разів, ніж у гримучої змії

Спайдермен

У Болівії троє братів (8, 10 і 12 років) пасли кіз і знайшли чорну вдову, повідомляє Telemundo. Отрута цього павука становить для людини серйозну загрозу, адже у 15 разів небезпечніша, ніж у гримучої змії.

Чорна вдова

Діти помітили, що чорна вдова схожа на павука, який вкусив Пітера Паркера в коміксах і фільмах всесвіту Marvel, перетворивши його в супергероя. Хлопчики вирішили, що якщо чорна вдова вкусить і їх, то кожен з них теж перетвориться на Спайдермена.

 

 

Зазвичай чорна вдова не агресивна і рідко нападає на людей, тому дітям довелося спровокувати її - вони тицяли в павука палицею, поки той не покусав усіх трьох.

Коли діти повернулися додому, їм стало зле. Мати відвезла їх у лікарню, де хлопці отримали протиотруту і згодом пішли на поправку.

Вдома брати були вже 20 травня, однак в МОЗ Болівії оприлюднили цю історію тільки зараз, аби застерегти батьків та дітей від подібного досвіду – попри те, що було відкрито протиотруту від укусу чорної вдови, павук залишається смертельно небезпечним.

Для дітей всі фільми виглядають як реальність, проте дорослі з висоти свого життєвого досвіду повинні пояснити дітям, що це лише ілюзія, - кажуть в МОЗ Болівії.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень