Хліб потрібно починати різати з середини буханця, а не з краю. Чому?

Лайфхак, який допоможе довше берегти буханець свіжим

Звичка починати зрізати хліб з окрайця - не найкраща ідея. Щоб продукт зберігав свою свіжість довше, експерти рекомендують дотримуватися особливих правил.

Отже, під час нарізання буханця слід починати не з краю, а з середини.

 

Половину хліба розрізають навпіл, а потім, зрізуючи потрібну кількість скибочок, знову з'єднують половинки, щоб закрити зріз.

Такий метод дасть змогу продукту залишатися свіжим і не піддаватися впливу вологи, повітря та мікроорганізмів, що зазвичай призводить до його швидкого псування.

Дотримання цих порад допоможе вам подовжити термін придатності хліба і насолоджуватися його натуральним смаком протягом більш тривалого часу.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку по кличці Сем шукають у Рівному

Пес втік після обстрілів. Він має довгу світлу шерсть, довгі лапи та гострі вуха. Може бути в районі Віденської, Щасливого, Мототреку або Радіозаводу. Номери власників: 068-28-97-319 або 068-041-14-08

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

Більше оголошень