Хліб потрібно починати різати з середини буханця, а не з краю. Чому?

Лайфхак, який допоможе довше берегти буханець свіжим

Звичка починати зрізати хліб з окрайця - не найкраща ідея. Щоб продукт зберігав свою свіжість довше, експерти рекомендують дотримуватися особливих правил.

Отже, під час нарізання буханця слід починати не з краю, а з середини.

 

Половину хліба розрізають навпіл, а потім, зрізуючи потрібну кількість скибочок, знову з'єднують половинки, щоб закрити зріз.

Такий метод дасть змогу продукту залишатися свіжим і не піддаватися впливу вологи, повітря та мікроорганізмів, що зазвичай призводить до його швидкого псування.

Дотримання цих порад допоможе вам подовжити термін придатності хліба і насолоджуватися його натуральним смаком протягом більш тривалого часу.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення водія та документи

У Рівному на автовокзалі на вулиці Київській знайшли посвідчення водія і техпаспорти, на ім'я Валерія Володимировича Смикало. За деталями звертайтесь за номером: 067 64 57 603

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Більше оголошень