«Хімічна завивка повертається. Навіть для чоловіків»: модні зачіски 2020

Після пандемії коронавірусу

Про модні тенденції розповів відомий український стиліст-перукар В'ячеслав Дюденко.


- У період карантину багато хто самостійно підстригав волосся, підфарбував відросле коріння... Чи не увійдуть домашні стрижки та фарбування в звичку?

- Ні, цей «тренд» припинив своє існування з відкриттям перукарень. Людина, яка розуміє, що від зовнішнього вигляду залежить її успішність, завжди буде ходити в салони, щоб отримувати професійні послуги.


- Як в нових реаліях зміниться мода на зачіски? Чи стануть популярнішим короткі стрижки? Адже довге волосся неминуче доводиться раз у раз поправляти, а це значить - частіше торкатися обличчя, що вкрай небажано.

- Не думаю, що власниці довгого волосся відмовляться від нього. Його можна заколювати, заплітати, укладати так, щоб не заважало. Хвости будуть підв'язувати легкими повітряними хустками. Будуть популярні яскраві пластикові шпильки різних геометричних форм, як у 80-ті роки.

Що стосується стрижок, актуальні короткі з вистриженою потилицею - в стилі цього часу.

А ще в моду знову повертається хімічна завивка. Навіть для чоловіків! Правда, парадокс в тому, що багато перукарів не вміють її робити.
 

- Які ж кольори в тренді цього літа?

- Для брюнеток актуальна м'яка розтяжка кольору, не контрастна. Частина пасем і кінці можуть бути світлішими за основний тон на два-три відтінки.

У блондинок тепліша основа ефектно поєднується з холодними акцентами.

- Чи втратять популярність у чоловіків бороди?
- Зараз це вже масова мода, і, ймовірно, скоро вона пройде. Але зараз я і сам з бородою.

Думаю, в майбутньому чоловіків чекає ера довгого волосся.

До слова, за кордоном моделей-чоловіків, які виходять на подіуми, вже давно ніхто не стриже під машинку.


- У свій час в тренді було стригтися наголо. Чи не підштовхне економічна криза відродження моди на такі економні зачіски?

- Знаєте, дизайнери високого рівня ніколи не створюють моду для людей, у яких немає грошей. У популярних модних журналах зараз дуже рідко трапляються наголо голені хлопці. І, як правило, у них гарна форма голови.

За інформацією видання "Факти"

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень