«Хіба ми забули, як українські миротворці знешкоджували міни?»: у Лівані закликали «Хезболла» не воювати проти України

Заява кандидата у прем'єр-міністри

Кандидат у прем'єр-міністри Лівану Омар Арфуш
Кандидат у прем'єр-міністри Лівану Омар Арфуш

Раніше ми писали, що, незважаючи на обіцянку Лівану не вступати в конфлікт, вже 29 березня в Білорусь планують відправити 200 найманців «Хезболли» - воювати в Україні на боці росії.

Загалом же сторони домовились про відправку 800 бойовиків «Хезболли» до України. Наймання одного бійця буде коштувати путіну 1500 доларів на місяць. Бонусом до цього «Хезболла» і через неї Іран можуть отримати деякі преференції щодо великих угод.

Коли ця інформація поширилась, до Хезболла звернувся кандидат у прем'єр-міністри Лівану Омар Арфуш. Він просить виконати обіцянку їхнього лідера та не посилати своїх солдатів воювати з Україною.

- Хезболла має регулярну армію, яка стримує ворогів Лівану. Коли вони брали участь у війні в Сирії, ми говорили про захист Лівану від загрози ІДІЛ. Але до чого тут Україна? Україна – ворог Лівану? Чи є кордон між Ліваном та Україною? Хіба ми забули, як українські миротворці знешкоджували міни, залишені ворогом після вторгнення на наші землі? Якщо члени Хезболла поїдуть воювати в Україну, то вони стануть найманцями та поставлять під загрозу національну безпеку Лівану, - написав Арфуш.

Джерело: Новини LIVE

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень