Хепі 21! КТС розігрує гаджети на 150 000 гривень

До свого Дня народження

Мережі магазинів смарт-техніки КТС виповнюється 21 рік! До дня народження компанія кожному дарує бонуси від 100 до 500 грн, промокоди зі знижками до -50%, а також розігрує гаджети на 150 тисяч гривень.

Переходь за посиланням та відкрий свою коробку із подарунком.

Вигравай круту «тачку» на базі компонентів ASUS для ігрух або «рефератів»,  смартфон Samsung Galaxy Flip4, планшет OPPO Pad Air та ще 25 крутих смарт-подарунків.

Все, що потрібно — зробити покупку від 999 грн з 11 по 31 серпня включно.

КТС — мережа магазинів техніки по Україні, надійний друг, який завжди допоможе та підбере круті гаджети. У Рівному є 4 магазини:

Головною цінністю компанії є турбота про клієнта, тому КТС вже 21 рік поряд та робить все для того, щоб надавати українцям крутий сервіс і тішити смартгаджетами :)

За 21 рік компанія сформувала свою філософію  —  «Коли Ти Смарт». Саме вона надихає робити все для того, щоб створювати крутий сервіс для  клієнтів.

У магазинах мережі та на сайті ktc.ua представлені офіційні гаджети багатьох брендів, таких як Apple, Samsung, OPPO, ASUS та інших.

Команда КТС прагне бути корисною не тільки у сфері продажу, але і в соціальній та екологічній сферах. У 2022 році вона напряму почала співпрацювати із благодійним фондом Сергія Притули та рівненським Будинком ветеранів та по цей день передає для них частину від кожного чеку на допомогу ЗСУ. Також є головним партнером Lviv IT Cluster та учасником Rivne IT Cluster. Детальніше про соціальну відповідальність КТС можна прочитати ТУТ.

Флагманський магазин КТС — це нетиповий формат смартспейсу, де можна випити кави, з’їсти корисний десерт, провести час із друзями та, звісно, придбати гаджети. Це коворкінг у вільному доступі, де проводяться події та бізнес-зустрічі та народжуються нові проєкти, простір, що об`єднує людей, гаджети і технології. Він розташований у місті Рівне, де з’явилися перші магазини компанії.

В КТС вважають, що саме гаджети спрощують життя людей та можуть зарядити порцією ендорфінів, тож до свого Дня народження компанія тішить клієнтів крутими активностями та смартподарунками.

Заходь на спеціальну акційну сторінку компанії та бери участь у міні-грі, де можна «вхопити» крутий подарунок.

Лови гарантовані знижки на техніку та бери участь у розіграші 28 крутих смарт-гаджетів на 150 тисяч гривень! Все, що потрібно у період з 11 до 31 серпня - зробити покупку від 999 грн. КТС – 21  рік робимо тебе хепі!

На правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: КТС
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень