Hello Kitty дебютує в Голлівуді

Переговори про створення фільму за участю культового персонажа тривали п'ять років

У японського персонажа Hello Kitty з'явиться перший за його 45-річну історію повнометражний фільм. Компанія Sanrio, яка володіє брендом Hello Kitty, підписала контракт з New Line Cinema - підрозділом Warner Bros. Знадобилося п'ять років переговорів, щоб отримати права на персонажів у Sanrio.

Сюжет фільму ще не затверджений, проте вже відомо, що головну роль в ньому зіграє Двейн Джонсон.

 

 

Hello Kitty придумав Сінтаро Цудзи в 1974-му. Щороку в 130 країнах світу виходить більше ніж 50 тисяч товарів із зображенням персонажа, серед яких, крім м'яких іграшок, є різні канцтовари, одяг і аксесуари. Також існують аніме-серіали і комікси манга про пригоди Hello Kitty та її друзів.

Франшиза Hello Kitty - на другому місці за прибутковістю в світі: її чистий прибуток оцінюється в $ 50 мільярдів. Цей показник випереджають тільки «Покемони» з $ 59 мільярдами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень