Хасид поцілував шеврон бійця полку «Азов», який був головю ОСББ у Рівному (ФОТО)

«Людина на фото — не наш боєць», — пресслужба НГУ «Азов»

В мережі набирає популярності фото, на якому в Умані хасид-прочанин цілує шеврон у вигляді червоно-чорного прапора з зіркою Давида на руці українського військового.

Світлину зробив та поширив фотограф Владислав Мусієнко.

Фотограф повідомив, що військовий з полку «Азов» з позивним «Ребе» приїхав до Умані на свято Рош-га-Шана на один день з передової на східному напрямку. У мирному житті «Ребе» був головою ОССБ. 

«Людина на фото — не наш боєць», — пресслужба НГУ «Азов»

У бригаді Національної гвардії України «Азов» прокоментували фото, на якому зображено чоловіка, одягненого у військову форму з шевроном їхнього підрозділу, який вітає хасида-паломника в Умані.

Про це пишуть «Букви»

У виданні зазначили, що 16 вересня британський портал The Guardian опублікував знімок Reuters, на якому зображено обійми прочанина і людини з нашивкою бригади НГУ «Азов»".

Знімком поділилися деякі українські портали. Незабаром користувачі мережі почали писати, що чоловік на фото не є військовослужбовцем бригади НГУ «Азов». У зв'язку з цим журналісти звернулися по коментар до пресслужби підрозділу.

— Людина на фото — не наш боєць, — відповіли представникам ЗМІ в бригаді НГУ «Азов».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень