Харківська трагедія – у Рівному? П’яну винуватицю ДТП ледь не побили інші водії

На щастя, обійшлося без жертв

Напередодні, 19 жовтня, на вулиці Волинської Дивізії сталася ДТП за участю п’яної водійки.

Повідомляється, що патрульні склали 2 адмінматеріали на нетверезу водійку, яка протаранила 4 припаркованих автомобілі.

Патрульні повідомили таке:

Було ДТП без потерпілих на вулиці Волинської Дивізії. 39-річна кермувальниця автомобіля Lada не впоралась з керуванням та здійснила наїзд на припарковані Renault, Nissan, Daewoo, Opel. Результат освідування на алкоголь на місці події виявився позитивним – 2, 91 проміле, тож на громадянку склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп'яніння).

Обурені власники понівечених транспортних засобів хотіли вчинити над водійкою самосуд і лише грамотні та виважені дії патрульних дозволили спрямувати ситуацію в правове русло.

За скоєння ДТП на неї склали протокол за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів.

Це тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень