Хахльов свідчив у суді

В Лозанні

Два дні Спортивний арбітражний суд у Лозанні розглядав справу «Динамо» - «Маріуполь», але рішення все ще немає. Столичні ЗМІ повідомляють, що вердикт винесуть за кілька днів.

Нагадаємо, «Динамо» оскаржує рішення КДК Федерації футболу України, який зарахував киянам технічну поразку за неявку на матч 7-го туру Прем’єр-Ліги проти «Маріуполя».

Рішення на користь «Динамо» було б більш зручним для «Вереса» - зараз команди розділяє 3 залікові пункти. Якщо ж Спортивний арбітражний суд залишить у силі рішення КДК Федерації футболу України, то «Верес» і «Маріуполь» зрівняються за очками.

Свідками у справі «Динамо» - «Маріуполь» від київського клубу були член виконкому ФФУ Артем Франков, перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко, віце-президент ФФУ Ігор Кочетов та президент «Динамо» Ігор Суркіс.

Свідками серед учасників Прем'єр-Ліги є президент «Вереса» Олексій Хахльов, віце-президент «Ворскли» Олег Лисак і віце-президент «Маріуполя» Андрій Санін.

Свідками від ФФУ виступають президент організації Андрій Павелко, генеральний секретар Юрій Запісоцький та президент ПФЛ Сергій Макаров.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень