Ґвалтівника 10-річної дівчинки затримали в Здолбунові (ФОТО)

Його злочин: насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом

У середу, восьмого лютого, близько 16 години у місті Здолбунів невідомий чоловік зґвалтував п’ятикласницю, коли та поверталася зі школи додому. Правоохоронці затримали нелюда, який зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Подробиці злочину розповідає прес-офіцер Нацполіцї області Ольга Олійник: 

Дівчинка поверталася зі школи додому. На вулиці за нею послідував невідомий чоловік. Коли по дорозі школярка зайшла в громадську вбиральню, він пішов за нею і почав примушувати до статевого акту неприроднім способом.

Потерпіла кричала і намагалася втекти, але зловмисник наносив удари і погрожував, приставляючи до горла побиту пляшку, аби вона мовчала. Зрозумівши, що свої наміри не вдалося здійснити в туалеті, чоловік розстелив на снігу куртку та вступив у статеві зносини неприроднім способом.

Протягом години працівники Здолбунівського відділення поліції розшукали зловмисника та доставили у відділення. Злочинцем виявився 22-річний вже судимий мешканець Рівненського району. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

У поліції проводять досудове розслідування за фактом насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом.

Відомо, що нелюд вже відбував покарання за вчинення грабежів і нині перебуває на лаві підсудних за вчинення вимагання, тож тепер йому загрожує 15 років за ґратами. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень