Гусінь, схрещена з вужем: що за потвору побачили рівняни? (ВІДЕО)

Дехто припускає, що це може бути тропічна гусінь-змія

У Рівному помітили дивне створіння. Про це розповіли у місцевій інстаграм-спільноті rivne_1283. В коментарях більшість підписників і гадки не мають, що це.  Дехто припускає, що це може бути тропічна гусінь-змія.

Гусеницю-змію можна зустріти в тропічних лісах Центральної Америки. Але цих метеликів бачили і в північній частині Південної Америки (Колумбія, Еквадор, Болівія, Гаяна).

 

Мешкає в основному на деревах. Існують зелені (молодша вікова група) і коричневі (кінцева вікова стадія) личинкові форми.

Частина схиляється до думки, що це гусінь винного бражника. Комахи поширені в Європі, включаючи південь Уралу. Зустрічаються в Туреччині, Ірані, Середньої Азії, Індії, Кореї, Японії та Китаї. Мешкає в садах, на узліссі, узбіччях доріг. Селиться на кущах жимолості, кольорах петуній, касатика.

Якщо гусеницю налякати, вона втягує голову, надуває сегменти з малюнком очей, від чого вони стають схожими на голову змії з очима, що має відлякати непроханих хижаків.

Через великий розмір (70-80 мм) гусениці справляють не надто приємне враження. Насправді вони не є небезпечними. Навіть рослинам личинка не завдає серйозної шкоди.

https://www.instagram.com/p/CSxRn6Vgmux/

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень