Створити ОСББ, щоб будівля не завалилася, закликала міськрада Рівного мешканців гуртожитку

Прийняла офіційне звернення на сесії

Стосується воно гуртожитку на вулиці Небесної сотні, 6-А, який потребує ремонту. Текст звернення зачитав секретар міськради Рівного Сергій Паладійчук:

Неодноразово звертаючись до виконавчих органів та депутатів Рівненської міської ради з проханням надати дозвіл на приватизацію кімнат у гуртожитку, ви, шановні мешканці, висловлювали наміри щодо створення у перспективі об’єднання співвласників гуртожитку. Це, у свою чергу, надало б можливість подальшої участі у Муніципальній програмі сталого розвитку з метою проведення ремонту у гуртожитку на умовах співфінансування. Але на цей час не вчинено жодних дій стосовно створення об’єднання співвласників гуртожитку.

Оскільки у гуртожитку 29 кімнат із 35 приватизовані й стан будівлі погіршився, депутати у зверненні закликали створити ОСББ, щоб уникнути аварійної ситуації й зробити ремонт.

Міський голова Рівного Володимир Хомко пояснив, що цей гуртожиток раніше був маневровим, тобто призначався для відселення людей у разі надзвичайних ситуацій. Він – в аварійному стані, хоча суд визнав його неаварійним. Зокрема у фундаменті будівлі - тріщина, оскільки під ним чомусь проходить колектор. Мешканці колись не погодилися на те, щоб їх відселили й гуртожиток відремонтували. Натомість міська рада прийняла, на думку Володимира Хомка, популістичне рішення і дозволила тут приватизувати кімнати. А тепер доводиться думати, як зробити у будівлі ремонт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень