«Guns N’ Roses» випустять дитячу книжку

Учасники групи «Guns N’ Roses» видадуть власну ілюстровану дитячу книжку під назвою «Sweet Child O’Mine». Її створять спільно з письменником Джеймсом Паттерсоном і художницею Дженніфер Зівойн.

Книжка надійде в продаж з 1 вересня.

Я давній фанат «Guns N’ Roses», тому схвильований можливістю співпрацювати з ними, оживити їхню легендарну пісню на сторінках книги. «Sweet Child O’Mine» — історія, яку дітям сподобається читати, а дорослим сподобається співати разом з дітьми, — розповідає Джеймс Паттерсон.

Нагадаємо, «Sweet Child O’Mine» вийшла у 1987 році на дебютній платівці гурту «Appetite for Destruction». Пісня була першим синглом колективу, який потрапив до чарту Billboard Hot 100 і тримався там два тижні. Кліп на цей трек торік відзначив мільярд переглядів на YouTube — нечуваний показник для пісні з 1980-х.

Щодо однойменної книги, то в ній йтиметься про двох сестер, яких виростили музиканти — Маю і Наталію Роуз.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень