Гуляв біля вокзалу із гранатами у рюкзаку: у Полтаві затримали жителя Рівненщини (ФОТО)

Інцидент трапився сьогодні вночі

Сьогодні близько другої години ночі до правоохоронців надійшло повідомлення від військовослужбовців Нацгвардії, що під час патрулювання біля залізничного вокзалу у Полтаві вони виявили боєприпаси у перехожого.

34-річний чоловік був у стані алкогольного сп’яніння,  повідомили на Facebook-сторінці 17-ї бригади НГУ.  Під час поверхневої перевірки у його рюкзаку виявили дві гранати Ф-1 із запалами та одну РГО-78.

Гранати, які у нього знайшли, правоохоронці відправили на експертизу. Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Справу розслідують за частиною першою статті 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

За це передбачено позбавлення волі на строк від 3 до 7 років, повідомляє ГУНП у Полтавській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Теги: гранати
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень