Група крові й особисте життя: кому більше пощастить у коханні

Психологи стверджують, що група крові може впливати на характер людини

Співробітники інституту психології міста Рига розповіли, що група крові впливає на наше особисте життя і стосунки з протилежною статтю.

Перша група

Людям з цією групою крові радять краще освідчуватись відразу і не “тягнути кота за хвіст”. Для таких людей важлива пристрасть і немає місця ніякій “дипломатії”. Чим швидше ви зізнаєтеся їм у своїх почуттях, тим більшим буде шанс завоювати таку особу.

Друга група

Люди з другою групою крові цінують насамперед духовну близькість. Вони досить вразливі і їм, перш за все, потрібні ваші розуміння та підтримка, а також наявність спільних інтересів. Квапити події не варто. Люди з другою групою крові самі повинні зрозуміти, що кращого варіанту немає, і ви маєте стати їхньою парою.

Третя група

Для цих людей дуже важливо, щоб їх слухали. Вони дуже люблять лестощі, навіть якщо вони будуть не надто щирими. Дівчата з третьою групою крові люблять тривалі залицяння, щоб їх довелося завойовувати.

Четверта група

Ці люди потребують визнання і прагнуть, щоб їх вважали геніальними. Потрібно відверто захоплюватися їхніми досягненнями, інакше вони зачахнуть. Не менш важливим для цих людей є те, щоб партнер налагодив контакт з їхніми родичами. Дівчата з четвертою групою особливо люблять, щоб їх хвалили і в усьому підтримували.

За інформацією today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень