Гроші на ремонт інфекційного відділення у Рівному можуть виділити наступного тижня

Йдеться про суму, яку не встигли засвоїти минулого року

Інфекційне відділення міської лікарні відремонтують ще цього року. Принаймні, питання про виділення коштів, які минулого року довелося повернути у бюджет, погодили винести на сесію обласної ради, уже наступного тижня. Ми не одноразово повідомляли, «бої» між депутатами обласної ради та громадськими активістами за ремонт у інфекційному відділенні точаться вже 5 років. Проект на капітальний ремонт був складений ще у 2012 році, а гроші «вибивають» до сьогодні. Громадська активістка Тамара Савінкована засіданні комісії з питань будівництва та розвитку інфраструктури вкотре просила виділити гроші для завершення зовнішнього ремонту зовнішнього будівлі. Питання не було попередньо винесене на обговорення, тому члени комісії довго не зважали на всі спроби пані Тамари вирішити його. Та жінка твердо стояла на своєму.

Не дивлячись на такі нелюдські умови, коли там взагалі були дірки та стояли порожні ліжка там лікувалось в рік десь 1500 людей. Тобто, це крайня необхідність. У минулому році ми забрали останні 570 тисяч гривень, але у зв’язку із погіршенням погодніх умов, будівельна комісія не дозволила завершити роботу. Зараз для завершення цього приміщення необхідно 270 тисяч.

Очільник комісії – Микола Кучерук каже, що для того , аби виділити кошти потрібно збалансувати бюджет. Проте, пообіцяв питання винести на голосування сесії,  6 вересня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень