Гроші за пробне ЗНО, якого не було, українці масово віддають на ЗСУ

Йдеться вже про понад 500 тисяч гривень

В Україні триває процес повернення коштів за пробне ЗНО 2022. Нагадаємо, тестування не відбулося у зв’язку з воєнним станом. Люди мають можливість повернути кошти за ненадані послуги або можуть віддати їх на ЗСУ..

Станом на 14 грудня понад 19 тисяч учасників пробного ЗНО подали заяви про повернення залишкових коштів, сплачених за його проведення, значна частина уже отримала кошти, а це понад 3 мільйони гривень, - пише пресслужба.

При цьому 2 тисячі українців вирішили віддати свої гроші на підтримку Збройних Сил - це понад 500 тисяч гривень. Кошти перераховують на відкритий Нацбанком рахунок для наших захисників.

Сьогодні ми об’єдналися, щоб зупинити ворога, який знищує все, до чого може дістатися. Українські воїни гідно тримають оборону, звільняють кілометр за кілометром окуповані території. Наша перемога залежить від можливостей Збройних Сил України, тож підтримка кожного з нас у цій боротьбі - надважлива, а внесок - неоціненний, - наголошують в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Для перерахунку коштів на підтримку ЗСУ учасники мають авторизуватися на сервісі, зазначивши назву регіонального центру, якому було сплачено за послугу, логін та пароль доступу до персональної сторінки учасника пробного ЗНО. Далі вибрати перерахунок коштів для Збройних Сил України, підтвердити вибір, зазначивши прізвище та ім'я.

Українці, які хочуть повернути кошти, сплачені за пробне ЗНО, на свій особистий рахунок, мають:

  • Авторизуватися на сервісі, зазначивши назву регіонального центру, якому було сплачено за послугу, логін та пароль доступу до персональної сторінки учасника пробного ЗНО.
  • Вибрати перерахунок коштів на особистий (або іншої фізичної особи) рахунок.
  • Зазначити платіжні реквізити отримувача коштів (це може бути учасник або інша особа). Платіжні реквізити отримувача коштів мають містити прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), реєстраційний номер облікової картки платника податків, рахунок отримувача за стандартом IBAN (складається з літер UA та 27 символів). Додаткова інструкція.   
  • Згенерувати відповідну заяву та надіслати її на електронну пошту регіонального центру.

Джерело: УЦОЯ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень