Гроші списували шістьма платежами: На Рівненщині «розвели» чоловіка

У нього вкрали майже 90 тис. грн

Аферисти ошукали двох жителів Рівненщини.

Як повідомили у відділі комунікації поліції області, 29-річний житель села Стара Носовиця на Дубенщині повівся на аферу про оновлення даних в одного з мобільних операторів та залишився без майже 90 тисяч гривень.

Зателефонувала невідома особа, яка представилась оператором мобільного зв’язку однієї з українських телекомунікаційних компаній та повідомила, що потрібно оновити дані.

 

Згодом потерпілому на номер телефону надійшло повідомлення з кодом, який він продиктував псевдооператору. Після цього розмова була закінчена, а наступного дня з його банківської карти шістьма платежами були списані грошові кошти в сумі 80 400 гривень, – йдеться у повідомленні.

А на 30-річного жителя Птичі шахраї взяли 8 тисяч гривень кредиту. За обома фактами слідчі відкрили кримінальні провадження. Недоброзичливців розшукують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень