Гроші – кожному: в Україні хочуть запровадити безумовний дохід для громадян

Це буде певна сума щомісяця – без усіляких умов та необхідності відпрацьовувати ці кошти

Про те, що уряд України розглядає можливість запровадження безумовного базового доходу для населення в ефірі телемарафону «Україна 24» повідомив радник президента з економічних питань Олег Устенко.

Це означає, що кожен громадянин отримуватиме певну суму щомісяця - без будь-яких умов і необхідності відпрацьовувати отримані гроші.

Втім, коли очікується початок цих виплат і про яку саме суму йдеться, Устенко не уточнив:

«Розглядається можливість запровадження т.зв. безумовного доходу для населення протягом тривалого часу — те, що обговорювалося до війни, але не знаходило підтримки, зараз воно повинно і буде працювати.

 

Це питання не просто розглядається, ми вже маємо розуміння, куди рухатися в цьому напрямі».

Виплати безумовного доходу виділятимуться протягом «тривалого часу», зауважив радник президента. Також, каже, очікується підтримка підприємців.

«Ми розуміємо, що багато інвесторів підтвердили, що вони заходитимуть в Україну, але потрібно розраховувати на контрибуції та репарації, які ми отримуватимемо від рф», — зазначив Устенко.

Крім того, у майбутньому, за його словами, українці можуть розраховувати та на значні інвестиції в Україну - у тих розмірах, «які раніше бачила Східна Європа».

Джерело: ФОКУС

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень