Громадяни України зможуть одночасно оформляти закордонний та внутрішній паспорти

Державні послуги роблять усе зручнішими для людей

Напередодні Кабмін затвердив експериментальний проєкт щодо одночасного оформлення (у т.ч. замість втраченого або викраденого) чи обміну паспорта громадянина України та закордонного паспорта громадянина України.

Проведення такого експерименту пропонується встановити протягом 2-х років, повідомляє Департамент комунікацій Секретаріату Кабміну.

– Продовжуємо робити державні послуги для громадян зручними та швидкими навіть в умовах війни. Затвердили експериментальний проєкт, який дозволить українцям оформити закордонний та внутрішній паспорти одночасно. Це дозволить мінімізувати витрати часу в отриманні чи відновленні документів, що особливо важливо в умовах воєнного часу, - заявив очільник уряду Денис Шмигаль.

У проєкті вказується, що метою затвердження документу є вдосконалення надання адмінпослуг у сфері міграції та мінімізації часу для їх отримання в умовах введення та продовження воєнного стану.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень