Громадян, які мають медичне звільнення від мобілізації, будуть заново обстежувати: В чому причина

Будуть переглядатися рішення за останні 6 місяців

Українців, які отримали звільнення від мобілізації за висновком медичної комісії, можуть викликати на повторне обстеження.

Йдеться про тих громадян, які отримали звільнення від мобілізації від лікарів ЦВЛК (Центральної військово-лікарської комісії) ЗСУ.

Про це написав у своєму Telegram-каналі голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія.

Після того, як заступника начальника ЦВЛК  впіймали на отриманні хабаря за звільнення від служби в армії та викрили на системній корупції, у багатьох виникли питання щодо правдивості висновків, зроблених цією медкомісією.

Адже суми грошей, знайдені в хабарника на роботі і вдома свідчать, що ЦВЛК визнала «непридатним до служби» не одного українця.

А отже, її висновки викликають сумніви та підлягають перевірці. Тому Арахамія пропонує переглянути всі висновки комісії щодо непридатності до військової служби за останні 6 місяців.

- Закликаю правоохоронні органи переглянути рішення Комісії за останні 6 місяців, щоб не дати хабарникам і тим, хто їм платив, досягнути своїх цілей", - написав нардеп.

Раніше ми писали про перелік хвороб, які дозволяють повністю звільнитися зі служби під час воєнного стану. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень